Om oss


Vi värdesätter goda relationer
Vår motto är att etablera och bibehålla goda relationer med både kandidater och kunder. Vår omfattade nätverk ger oss möjligheten att erbjuda intressanta tjänster.

Att etablera goda relationer med kandidater och kunder är viktigt för oss på MedicoRecs!

Vi strävar efter att erbjuda en mycket hög servicenivå.
Ett exempel på den service som vi erbjuder våra kandidater är möjligheten att ha en egen karriärcoach. Vi erbjuder också en personlig uppföljning av kandidaten i sin nya tjänst efter tre månader respektive ett år (utöver den uppföljning som görs i samband med kandidatens intervju med arbetsgivaren).

Som en extra service till våra kunder går vi igenom rekryteringsbehoven minst en gång per år. Vi erbjuder också en personlig uppföljning tre månader efter att den nyanställde har tagit sin nya position. Ett annat exempel är vår tjänst ”Bollplank”, där vi erbjuder strategisk rådgivning och idéer om allmänna personalfrågor.

Vi har hittills genomfört över 200 rekryteringar varav en stor del har varit inom Life Science (läkemedel, bioteknik, och medicin teknik etc). Av alla våra uppdrag har ca 80% varit i Sverige, 20% i resten av Skandinavien.

För mer information kan du ringa Hamid Bakhshi på +46 (0)73 853 11 65.